Top Ad unit 728 × 90

En Uygun ve Ucuz Faizle Kredi Veren Bankalar Hangisi


En Ucuz ve düşük faizle kredi kullanmak isteyen vatandaşlarımız artık evlerinden internet aracılığı ile bankaların resmi sitelerinden öğrenebiliyorlar.

En uygun faizle ihtiyaç kredisi veren bankalar hangisi,bankaların şartları nelerdir,dosya masrafı ne kadar gibi soruların yanıtları... İşte detaylar...

Bir çok kişi ev,araba ve iş yeri almak için bankalara kredi kullanmak için başvuru yapıyor.Bankaların kredi faiz oranları günlük ve haftalık olmak üzere değişime uğruyor.Bu durum karşısında banka çalışanları ve kredi kullanacak vatandaş arasında tartışma çıkıyor.

İhtiyaç kredisi kullanacak kişi eğer 65 yaş üzerinde ise 10.bin tl kredi kullanmayı planlıyor ise 900 tl yakın sigorta masrafı çıkıyor.900 tl sigorta masrafı tüm bankalarda geçerlidir.

Gayrimenkul kredisi kullanacak kişiler eğer kedi adına bir işletmesi var ise öncelikle kayıtlı olduğunuz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine başvuru yapınız.

 Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Halk Bankası ile çalışmaktadır.Örneğin bir iş yeri mülkiyeti alacaksınız ve size 100.bin tl lazım Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinden kullanacağınız 100.bin tl kredi 60 ay vade olarak veriliyor.

100.bin tl kullandığınız net olarak elinize 93,200 tl geçer ve 60 ay sonunda banka masrafı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi komisyonları dahil toplamda ödeyeceğiniz miktar 116.913 tl olur.

Not: Kredi kullanmadan önce bankaların size verdiği faiz oranlarını karşılaştırınız.Banka çalışanları size örnek bir ödeme planı veriyor kredi çekeceğiniz gün genelde bankalar verdikleri örnek ödeme planlarından işlem yapmıyor.



En Uygun ve Ucuz Faizle Kredi Veren Bankalar Hangisi Reviewed by Unknown on 01:11 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by OBURADA © 2014 - 2015
Powered by F3N3R

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.