Top Ad unit 728 × 90

Bedava İnternet Dakika SMS (Turkcell Avea Vodafone 2016)

Bedava,İnternet,Dakika ve Sms başlıklı bu yazımızda Gsm şirketleri hakkında bilgilendirme yapacağız.İnternet ortamında son zamanlarda google arama motoruna günde 1000'den fazla bedava internet,dakika ve sms gibi aramalar yapılıyor.

Turkcell,Avea ve Vodafone gsm şirketleri bedava internet,dakika ve Sms dağıtmıyor.Operatörler rekabet amaçlı numarasını kendi gsm şirketine taşıyana uygun fırsatlar sunuyor.Örneğin siz Vodafone hattı kullanıyorsunuz ve 3 aydan fazladır hattınıza tl yüklemediniz.Vodafone tarafından hattınıza gelen sms de 15 tl yükleme yapınız size özel 30 gün geçerli her yöne 500 dakika konuşma hakkı kazanın.

Sizlere tavsiyemiz google arama yerine bedava internet,dakika ve sms yazıp arama yaptırdığınızda  önünüze çıkan sitelere girip,size bedava internet,sms ve dakika kazanacağını iddia edip ve size linke tıkla indir gibi yönlendirme yapan sitelerden uzak durunuz.

Yapmış olduğumuz incelemeler sonucunda bazı sitelerde bedava dakika,internet ve sms kazanmak için aşağıdaki linki tıkla indir gibi yönlendirmeler gördük ve o siteler popup reklam kodlarıda var otomatik olarak siz nereye tıklarsanız reklam açılıyor.Bilgisayırıza bu tür sitelerden virüs bulaşma oranı yüksektir.

Not: Bedava internet ,sms ve dakika gibi bu tür yanıtmaca yapan sitelere itimat etmeyiniz.Çünkü bedava ineternet,sms ve dakika gibi bir durum söz konusu değildir.

Bu yazmızı site ziyaretcilerimizi bilgilendirmek amaçlı derledik...
Bedava İnternet Dakika SMS (Turkcell Avea Vodafone 2016) Reviewed by Unknown on 13:03 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by OBURADA © 2014 - 2015
Powered by F3N3R

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.