Top Ad unit 728 × 90

Sungurlar Dizisi Fox Tv'de Ne Zaman Başlayacak


Sevilen dizi Sungurlar Samanyolu Tv'nin kapanmasından sonra izleyicileri tarafından ne zaman yayınacak gibi sorular sorulmaya başladı.

Samanyolu Tv'nin izlenme rekorları kıran Sungurlar Fox Tv ile anlaştı.Samanyolu Tv'nin 14 Kasım 2015'de Turksat'tan çıkarılmasından sonra Sungurlar dizi yapımcıları yeni kanal arayışına geçmişlerdi.Samanyolu Tv'de en son 39.bölümüyle ekranlara gelen sevilen dizi Sungurlar yeni kanalı Fox Tv'de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Samanyolu Tv'nin Cumartesi akşamları vazgeçilmez fenomen dizisi Sungurlar çok yakında Fox Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Sungurlar ekibi yeni bölüm çekimlerine devam ediyor.Peki Sungurlar dizisinin oyuncu kadrosunda bir değişiklik olacak mı.Diziye yeni oyuncular dahil olacak mı ve dizi hangi tarihte başlıyor gibi merak edilen tüm bilgiler....İşte detaylar...

Sungurlar dizisinin henüz yayın tarihi belli değildir.Yayın tarihi açıklandığı an sitemizde yer alacaktır....

Sungular Dizisi Yeni Kanalı Fox Tv'de Ne Zaman Başlıyor
Bilgiler eklenecek.....


Sungular Dizisi Oyuncu Kadrosu 

Bora Karakul (Doktor) Mert Kılıç (Serdar Yüzbaşı) Merve Anlağan (Meryem) Mehmet Küçük (Ferman) Onur Emre Teber (Fedai) Yıldız Güngör (Gülsüm) Emre Taşkıran (Yusuf) Zeki Gürdal K.Oğlu (Topal)Yılmaz Şerif (AhmetAydın Koç (Şahmar
Sungurlar Dizisi Fox Tv'de Ne Zaman Başlayacak Reviewed by Unknown on 13:36 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by OBURADA © 2014 - 2015
Powered by F3N3R

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.