Top Ad unit 728 × 90

Müge Anlı İle Tatlı Sert (16 Şubat Salı 2016 1570. Bölümü)

Atv ekranlarında her sabah saat 10:00'da başlayan, Müge Anlı İle Tatlı Sert programında 15 Şubat 1569.bölümde Müge Anlı tarafından bir cinayet daha aydınlatıldı.

Atv ekranlarının fenomen sabah programı Müge Anlı İle Tatlı Sert'te faili meçhul cinayetler ve kayıpları bulmaya devam ediyor.Müge Anlı 15 Şubat pazaretesi günü bir cinayet olayını daha çözdü.

Ordu esrarengiz şekilde kayıp olan Recai Can, Giresun'da ormalık alanda öldü bulundu.Vahşice öldürüldüğü anlaşılan Recai Can'ın cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Giresun devlet hastanesi morguna gönderildi.

Polis ekipleri Recai Can'ın kiraladığı aracın cipiares sisteminden Giresun'un Dereli ilçesi Pınarlar Köyü'nde olduğu tespit edildi.Olay yerine giden Jandarma ekipleri Recai Can'ın cansız bedenin parçalandığını teşhis etti.

Recai Can'ın cesedi ormalık alanda bulundu.Cinayetle ilgili olarak galerici Mevlüt S., Kenan G., eşi Hamide G., oğlu Barkın G. Fatsa'da gözaltına alındı. Şüphelilerden galerici Mevlüt S. ile ilişkisi olduğu ileri sürülen öldürülen Recai Can'nın eşi Sevgi C. de İstanbul'da gözaltına alındı ve Fatsa'ya getirildi.


Müge Anlı İle Tatlı Sert Proğramında 16 Şubat Salı Günü 1570.Bölümünde Yaşanan Olaylar.


Müge Anlı İle Tatlı Sert (16 Şubat Salı 2016 1570. Bölümü) Reviewed by Unknown on 14:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by OBURADA © 2014 - 2015
Powered by F3N3R

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.