Top Ad unit 728 × 90

Yeni Çipli Kimlik Kartları Ne Zaman Verilecek

yeni çipli kimlik kartları ne zaman verilmeye başlanacak
Vatandaşlarımız yeni çipli kimlik kartlarını merak etmeye başladı.Yakın bir tarihte şuan kullanılmakta olan nüfüs cüzdanları yerine yeni çipli kimlik kartları verilmeye başlanacak.

Yeni çipli Kimlik kartı başkasının kimliğini kullanmayı ve daha bir çok sorunun önüne geçecek olan Çipli Kimlik Kartları projesi uygulamaya girdi.Şimdi çipli kimlik kartlarının ücreti ne kadar ve ne zaman dağıtılacağı sorulmaya başlandı.

Yeni kimlik kartlarının üretimi Türkiye'de yapılacak.Çipli kimlik kartları birçok işlemlerde kolaylık sağlayacak.Elektronik ortamda yapılan altyapının hazırlanması hızlı bir şekilde sürüyor.

Çipli kimlik kartlarına geçiş için verilen sürelerin yaklaşması ürün temini çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda, UDEA, 150 bin Milko siparişi aldı. Bunlardan 40 bini teslim edilirken, yoğun bir çalışmayla kısa süre içerisinde teslimatların tamamlanması hedefleniyor.

Tek renk olarak dağıtılacak olan yeni çipli kimlikler 3 yıl içinde tüm vatandaşların kullanımında olacak.Yeni çipli kimlik kartları,ve damar bilgisine kadar neredeyse tüm önemli bilgilerini içerecek.

Çipli Yeni Nesil Kimlik Kartları Hakkında Tüm Bilgiler

Bilgiler Güncelleniyor Sayfayı Yenileyiniz...


Yeni Çipli Kimlik Kartları Ne Zaman Verilecek Reviewed by Unknown on 01:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by OBURADA © 2014 - 2015
Powered by F3N3R

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.